Preguntes Freqüents dels programes Digestió Saludalbe

Com són els pacients del mètode Digestió Saludable?

Els pacients del mètode Digestió Saludable son persones compromeses amb la seva salut que volen trobar una sortida natural, duradora i sense efectes secundaris als seus problemes digestius.

Si ets una d’aquestes persones, el mètode és per a tu.

Per què tractar-me amb tu?

Perquè amb el mètode Digestió Saludable valoraré globalment els factors que alteren el teu funcionament digestiu, com poden ser la dieta, l’estrès o altres malalties, i els tenim en compte per anar més enllà dels símptomes i aplicar el tractament.

Perquè no faràs una dieta avorrida i restrictiva durant la resta de la teva vida: el teu cos podrà digerir qualsevol tipus d’aliment (si no hi ha al·lèrgies alimentàries, és clar).

Perquè treballaràs sobre els factors emocionals que posen en marxa els símptomes, comprendràs millor les teves emocions i adquiriràs eines per evitar que facin reaparèixer els símptomes.

Perquè tindré en compte que un refredat mal curat, una gastritis aguda o un problema immunològic poden causar desajustos digestius, que si no es tracten es perpetuen en el temps, i els treballarem paral·lelament.

Perquè reprogramarem el sistema digestiu per tal que el teu cos funcioni millor.

I perquè el resultat final és més salut, més energia i cap símptoma molest.

És dolorosa l’acupuntura?

No.

L’acupuntura que jo practico és completament indolora i relaxant. Una sessió es converteix en una experiència única de trobada amb la pròpia capacitat de curació.

Sentiràs com el teu cos es regenera!

Funcionarà, amb mi, el mètode?

Si.

El mètode funcionarà gràcies a les meves eines i al teu compromís. Amb l’acupuntura, la moxa, el massatge i les herbes ajudarem el teu cos a digerir de forma més eficient i saludable. Però tu t’has d’implicar en el procés de tractament, perquè també et donaré instruments per millorar la funció digestiva, per fer front a l’estrès i per resoldre les malalties que minven la teva salut. 

Aquí pots veure alguns testimonis de persones amb qui el mètode ha funcionat (enllaç a la plana de testimonis)

Em puc tractar si tinc intoleràncies alimentàries?

Si.

Primer de tot hem de separar les intoleràncies de les al·lèrgies alimentàries.

Amb les al·lèrgies alimentàries l’únic que pots fer és allunyar-te tant com puguis dels productes que les provoquen.

Les intoleràncies, en canvi, es poden tractar, perquè es produeixen per una mala funció digestiva. La bona notícia és que corregir la funció digestiva fa la intolerància reversible.

En què consisteix el mètode Digestió Saludable?

El mètode Digestió Saludable ajuda les persones amb problemes gàstrics a desenvolupar la fortalesa del seu sistema digestiu. I així, a recuperar la salut i allunyar-se de les dietes restrictives i els medicaments que poden ser perjudicials. Aquest mètode sorgeix del meu estil personal de Medicina Xinesa Clàssica, i utilitza l’acupuntura, el massatge i les herbes medicinals.

El mètode consta de 4 passos:

Aquí pots veure amb més detall en què consisteixen aquests 4 passos.

Quins resultats puc esperar?

Molts.

Els resultats que pots esperar són de tota mena, i van lligats tant directament a la teva malaltia com a altres aspectes (per exemple, el control de l’estrès).

Aquí en tens un resum:

Què m’ofereixes?

He dissenyat 3 programes segons el grau d’afectació del sistema digestiu:

 

 

 

Caldrà veure quin és el més adequat per a tu.

Si no tens clar si aquests programes s’ajusten a les teves necessitats, no dubtis a contactar-me.

Com començem?

Omple el formulari i em posaré en contacte amb tu per concertar una entrevista de valoració gratuïta i parlar del teu cas.


Sol·licita l’entrevista de valoració gratuïta


Formulari de contacte